Video: Argentina ründestaarid olid MM-valikmängus hoos

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentina jalgpallikoondislased Lionel Messi (vasakult), Gonzalo Higuain ja Angel Di Maria.
Argentina jalgpallikoondislased Lionel Messi (vasakult), Gonzalo Higuain ja Angel Di Maria. Foto: SCANPIX

Lõuna-Ameerikas jätkusid 2014. aasta MM-valikmängud ning kindlad kolm punkti kirjutas tabelisse Argentina, kes alistas koduväljakul 4:0 Ecuadori.

Argentina poolel said võidumängus tabamuse kirja nii Sergio Agüero, Gonzalo Higuain, Lionel Messi ja ka Angel Di Maria. Argentina pani oma paremuse maksma juba avapoolajal, kui 32. minutiks oli seis juba 3:0.

Vaata videot kohtumisest.

Võidu sai kirja ka Tšiili, kes alistas võõrsil 2:0 Boliivia. Uruguay pidi koduväljakul leppima Venezuela vastu aga 1:1 viigiga.

Lõuna-Ameerika valiksarjas on liidriks Argentina, kes on viie kohtumisega kogunud kümme punkti. Teisel kohal on Tšiili üheksa, kolmandal Uruguay kaheksa ja neljandal Venezuela samuti kaheksa silmaga.

Kuna 2014. aasta MMi korraldajana on Brasiilial turniirile pääse olemas, siis Lõuna-Ameerika valiksarjast pääsevad otse finaalturniirile neli paremat. Viienda koha meeskond tagab pääsme play-off’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles