Hamiltoni ootaks McLarenisse jäämise korral palgakärbe?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskonna tegevjuht Ron Dennis vihjas, et kui Lewis Hamilton otsustab McLareniga lepingut pikendada, tuleb tal tõenäoliselt nõustuda palgakärpega.

2008. aasta maailmameistri Hamiltoni leping McLareniga lõpeb käimasoleva hooaja lõpus, vahendab Planet-F1.

Väidetavalt on McLaren juba uue lepingu koostanud, pakkudes Hamiltonile kolmeaastast lepingut, mis on väärt 60 miljonit naelsterlingit, lepingus on ka klausel, et soovi korral pikendatakse seda kahe aasta võrra ning ka siis teeniks Hamilton aasta eest 20 miljonit naelsterlingit.

Võib aga juhtuda, et need summad pole päris tõesed, kuna Dennise sõnul on tõenäoline, et arvestades praegust majanduslikku seisu, tuleb Hamiltonil vähemaga leppida.

«See on väga keeruline olukord,» nentis Dennis intervjuus Sky Sportsile. «Tal on lõppemas leping, mis allkirjastati ajal, kui majanduslik seis oli mõne võrra parem, nüüd peaks aga tema palga ja üldise seisu vahel tasakaal olema.»

Küsimusele, kas see tähendab, et Hamiltonil tuleb leppida palgakärpega, vastas Dennis: «Ta saab väga kõrget palka, kahtlemata on tema palk suurem kui minu oma!»

McLaren pole siiski Hamiltoni ainus variant, kuna käesoleva hooajaga lõpeb nii Ferrari, Red Bulli kui Mercedese meeskondadel ühe piloodiga leping.

Dennis loodab, et Hamilton otsustab ikkagi McLarenisse jääda. «Kindlasti ta vaatab, kuhu veel saaks minna ja meie uurime, kes saadaval on, aga tegelikult loodan, et see tõsiasi, et ta on oma karjääri algusest saadik meiega olnud, mängib otsustamise juures suurt rolli. Kuid sellest on veel vara rääkida,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles