Gunnar Klettenberg tõusis maailmakarika liiga liidriks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg hobusel Bingo.
Gunnar Klettenberg hobusel Bingo. Foto: Külli Tedre

Ratsutaja Gunnar Klettenberg saavutas hobusega Bingo Riias peetud CSIO3*-W tasemel Kesk-Euroopa liiga maailmakarika etapil teise koha, tõustes selle tulemusega liiga liidriks.

Riia GP stardijärjekorda oli kantud 40 võistluspaari, kes läksid püüdma Rolex Rankingu ja MK punkte. Kuni 160 sentimeetri kõrguste takistustega rada osutus piisavalt raskeks ja ümberhüpetele pääses vaid kaks võistluspaari, kellest esimesena suutsid seda teha Gunnar Klettenberg ja Bingo. Teine paar ümberhüpetel oli Poolast, Piotr Morsztyn ja Osadkowski van Halen.

Esimesena ümberhüpetel startinud Klettenberg ja Bingo ajasid maha ühe takistuse kaheses süsteemis. Poola võistluspaaril õnnestus läbida ümberhüpete rada puhtalt ning võtta võit.

Grand prix lõpetasid kolmandal kohal venelanna Anna Gromzina ja Pimlico, kes käesoleva hooaja MK edetabelis hoiavad Klettenbergi järel teist positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles