U19 EMil said selgeks poolfinaalpaarid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Eesti toimuval jalgpalli U19 EM-finaalturniiril selgusid tänaste viimaste mängude järel poolfinaalpaarid. Inglismaa kohtub Kreeka ja Prantsusmaa Hispaaniaga.

Inglismaa ei tohtinud edasipääsu tagamiseks tänast mängu Prantsusmaa vastu kaotada, prantslased olid aga juba poolfinaalkoha kahe võiduga kindlustanud. Kadrioru staadionil peetud mängus jäi Inglismaa peale 2:1, võiduvärava lõi avapoolaja lõpus Harry Kane.

B-alagrupi teises mängus alistas Horvaatia Rakveres kindlalt 3:0 Serbia ja tagas endale sellega MM-pääsme, jättes serblased alagrupis nullile.

B-grupi võitnud Inglismaa kohtub nüüd poolfinaalis A-grupi teise meeskonna Kreekaga, Prantsusmaa läheb aga vastamisi tiitlikaitsja Hispaaniaga, kes alistas viimases voorus 2:0 võõrustajameeskonna Eesti. Poolfinaalid toimuvad 12. juulil kell 16.45 ja 20.00 Tallinnas Lilleküla staadionil.

B-ALAGRUPP

Inglismaa - Prantsusmaa 2:1

Väravad: 16. John Lundstram, 39. Harry Kane - 31. Jordan Veretout

Horvaatia - Serbia 3:0

Väravad: 2. Domagoj Pavicic, 49., 57. Mihael Pongracic

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles