Hollandi koondislane naaseb Juventusest Bundesligasse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eljero Elia Hollandi koondise särgis
Eljero Elia Hollandi koondise särgis Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise mängija Eljero Elia naaseb pärast ühte hooaega Juventuses mängimist Saksamaa jalgpalli kõrgliigasse.

Enne lahkumist mängis Elia Hamburger SV meeskonnas, kuid nüüd hakkab ta kandma Bremeni Werderi särki. Ülemineku maksumuseks oli 5,5 miljonit eurot, vahendab Goal.com.

«Mul oli pakkumisi Inglismaa Premier Leaguest ja Saksamaa Bundesligast, kuid valisin Werderi, sest mul on siit head mälestused,» ütles Elia.

«Werder mängib ründavat jalgpalli ning see sobib mulle. Bundesliga on üks maailma tugevaimatest liigadest ning mulle meeldib siin. Itaalia liiga stiil ei sobinud mulle, kuna seal keskenduti liialt kaitsele,» kommenteeris 25-aastane ääremängija oma aega Juventuses.

Hollandi koondise eest on Elia pidanud 26 kohtumist ja löönud kaks väravat. Enne Juventusesse siirdumist oli Elia kindel koondise liige ning koputas lausa põhikoosseisu uksele, kuid vähene mängupraktika Itaalias jättis ta EMile sõitnud koondisest välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles