Villas-Boas: Chelseas õppisin, et kõiki ei saa usaldada

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas
Andre Villas-Boas Foto: SCANPIX

Hiljuti inglismaa kõrgliiga jalgpalliklubi Tottenham Hotspuri peatreeneriks määratud Andre Villas-Boas andis esimese pressikonverentsi uues klubis. Portugallane ei jätnud puudutamata ka oma kogemust Chelseas.

«Õppisin seal mõningaid asju, mida võib-olla olen valesti teinud. Sain aru, et tuleb usaldada õigeid inimesi õigel ajal,» vahendab Villas-Boase sõnu BBC.

«Ja sellepärast ma olingi väga kaalutlev järgmise sammu juures. Usun, et Tottenham annab mulle rohkem stabiilsust tulevikuks ja see ongi peamine põhjus, miks ma täna siin olen,» lisas Villas-Boas.

Viimastel päevadel on palju räägitud Tottenhami huvist Prantsusmaa koondise väravahi Hugo Lloris’ vastu, kuid Villas-Boas kinnitas, et praegusele esiväravahile Brad Friedelile asendajat ei otsita.

«Läbirääkimised klubidega Luka Modrici ülemineku osas jätkuvad, kuni leiame kõiki osapooli rahuldava lahenduse,» kommenteeris Villas-Boas klubi ühe staarmängija võimalikku üleminekut.

Samas kinnitas treener huvi eelmisel hooajal klubis laenulepingu alusel mänginud Emmanuel Adebayori ja lõppenud EMil hästi esinenud Joao Moutniho vastu. Moutinho mängis Portos Villas-Boase käe all ja see on üks võimalikest Tottenhami trumpidest võitluses tema allkirja eest.

Lisaks teatas Villas-Boas, et klubi abitreeneriks hakkab endine Spursi keskväljamängija Steffen Freund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles