Suur galerii: Bobrõšev alistas Sõmerpalu motokrossil põnevas duellis Leoki

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval Sõmerpalus sõidetud rahvusvahelisel motokrossil jõudsid otsustavad hetked kätte õhtuhämaruses, kui ilutulestiku saatel saadeti rajale superfinaalis osalejad. Superfinaali võitja sai oma nime Väino Leoki rändkarikale ja tuhandete pealtvaatajate tormilise kaasaelamise saatel kaitses oma eelmise aasta võitu Jevgeni Bobrõšev, kes ülipõnevas duellis alistas Tanel Leoki.

Superfinaalis sai parima stardi Leok, Bobrõšev kohe tema kannul. Kahe mehe duell pani käima Sõmerpalu krossipubliku, kes elasid kaasa Sõmerpalu enda mehe Leoki sõidule. Siiski ei saanud Leok vanaisa rändkarikat oma pea kohale tõsta, kui Bobrõšev pärast mitut katset siiski leidis koha, kus Eesti parimast krossimehest mööduda.

Leoki väike kukkumine mõni ring hiljem tegi võidu püüdmise juba üsna keeruliseks ja nii tuli superfinaalis esimesena üle lõpujoone Bobrõšev, keda krossipublik marulise aplausiga tervitas. Leok lõpetas superfinaali teisena ja kolmandana tuli üle lõpujoone Davide Guarneri Itaaliast, kes sõitis ennast sellele kohale peale avakurvi kukkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles