Õed Williamsid võitsid kolmanda olümpiakulla

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus (vasakul) ja Serena Williams.
Venus (vasakul) ja Serena Williams. Foto: Leon Neal/AFP

Eile Londoni olümpial naisüksikmängus triumfeerinud Serena Williams võitis koos oma õe Venus Williamsiga naiste paarismängu kuldmedali.

Finaalis alistati Tšehhi paar Andrea Hlavackova-Lucie Hradecka kahes setis kindlalt 6:4, 6:4. Avasetis murdsid USAd esindavad Williamsid kohe vastaste esimese servigeimi, ülejäänud geimides murdmisi ei toimunud ja nii kuulus avasett ameeriklastele 6:4. Teises setis suutsid Williamsid murda tšehhide kolmanda servigeimi ja võitsid edaspidi oma serve hoides seti taaskord 6:4.

Tänane kuld on õdede paarile juba kolmas. Esimest korda võidutseti juba 12 aastat tagasi Sydney olümpiamängudel. 2004. aastal Ateenas peetud olümpiamängud pidi Serena põlvevigastuse tõttu vahele jätma ning seal osales Venus Williams edutult koos Chanda Rubiniga.

2008. aastal Pekingis oli õdede paar taas koos ja tulemuseks oli teine kuldmedal olümpiamängudelt ning täna suudeti toona võidetud kulda kaitsta.

Pronksimatšis kohtub teine ameerika paar Lisa Raymond-Liezel Huber venelannada paariga Maria Kirilenko-Nadia Petrova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles