Umbraško naaseb Tarvasse

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juris Umbraško (paremal)
Juris Umbraško (paremal) Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpalimeeskonna peatreener Andres Sõber jõudis kokkuleppele lätlasest tagamehe Juris Umbraškoga. Mees mängis Tarvas ka möödunud hooajal, olles Balti liiga teise divisjoni finaali pääsemisel ja Eesti meistriliiga pronksmedali võitmisel üks olulisemaid tegijaid.

«Teisipäeval kell 10 on mees trennis,» kinnitas Sõber, kes pidas suve koduses Lätis veetnud mehega pikki läbirääkimisi. «Ta ütles, et väga tahab meil mängida ja me ise tulime ka lõpuks raha suhtes talle natuke vastu.»

Lisaks Umbraškole on Tarvas juba kaks lätlast: tsenter Raitis Grafs ja ääremängija Maris Laksa. Neljanda leegionärina soovib Sõber näha oma meeskonnas ameeriklasest tagameest Brandis Raley-Rossi. «Viimane jutt oli., et 9. septembril olgu mees kohal. Pühapäeval helistan veelkord ta mänedžerile ja uurin, kas ta on tulemas,» rääkis Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles