Fiorentina keelab Joveticil Juventusega liitumise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stevan Jovetic
Stevan Jovetic Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliklubi Fiorentina pakub oma noorele tähele Stevan Joveticile uut lepingut, milles on klausel, mis ei luba tal Juventusega liituda.

Jovetici seostati suvel väga tugevalt Juventusega, kuid lõpuks jäi ta Firenzesse ning on hooaega tugevalt alustanud, lüües kahes esimeses mängus Fiorentina eest 3 väravat, vahendab Soccernet.ee.

Montenegro täht on klubi jaoks väga kõrge väärtusega ning tema eest sooviti vähemalt 30 miljonit eurot, kuid mitte mingil juhul ei taheta teda müüa liigarivaalile Juventusele.

Kaks klubi on varemgi tülijalal olnud, aga Fiorentina solvus Juventuse peale, kui nad üritasid Fiorentina nina alt Dimitar Berbatovit krabada, kes lõpuks üldse Fulhamiga liitus.

Nüüd kavatseb Fiorentina Joveticile pakutavasse uude lepingusse panna punkti, mis keelaks tal Juventusega liitumise, isegi kui Juventus pakub 40 miljonit eurot, mis saab olema mängija väljaostuklausel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles