Valitsev Eesti käsipallimeister alustab tiitli kaitsmist täna

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Kehra käsipallimeeskond.
HC Kehra käsipallimeeskond. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Täna peetakse Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel teise vooru kohtumised, kus algusega kell 19.00 on vastamisi Viljandi HC – SK Tapa, Põlva Serviti – Värska Originaal ja HC Kehra/Daisy – Aruküla SK. Mänguvaba on HC Viimsi/Tööriistamarket.

Kehra/Daisy pidas avavooru ajal eurosarja mänge Ungaris ja oli seetõttu koduliigas vaba. Kui eelmistel aastatel on kehralased pidanud eurosarja hooaja üheks olulisemaks sündmuseks, siis seekord mitte. «Mängisime mõlemad mängud võõrsil ja seda maailma ühe tippkäsipalliriigi Ungari klubi vastu,» meenutas Kehra/Daisy juhendaja Jüri Lepp. «Seega oli edu ülimalt vähetõenäoline loota ja nii otsustasime seekord sellele sarjale vähem panustada. Esimese mängu me aga võitsime ning kes teab, kuidas oleks läinud, kui teise kohtumise kodus pidanuks.»

Lepp vaatab juba nädalavahetusel toimuva Balti liiga suunas, kus Kehra/Daisyl kaitsta tiitel. Seekord tulevad kehralastele esimestes kohtumistes vastu Serviti ja Riia LSPA. Lepa sõnul kulub vahepealne mäng Arukülaga aga marjaks ära. «Hea, et saame enda hetkeseisu kontrollida ja seda mitte kõige tugevama meeskonna vastu,» lausus Lepp, kes ootab rasket hooaega. «Meilt on lahkunud Roman Glinkin, Risto Lepp ja Taavi Tibar. Noored arenevad, aga neile tuleb aega anda. Tähtsad mängud on kevadel ning püüame siis heas hoos olla.»

Aruküla alustas hooaega kodus 15:38 kaotusega Servitile. «Kehrale ja Servitile me tänavu vastupanu osutada ei suuda. Siiski näitavad meile taolised kohtumised kätte nõrgad kohad,» tunnistas Järv. «Ülejäänud meeskondadega võime aga mängida küll.»

Tabeliseis: Põlva Serviti 2 (1-st mängust), HC Viimsi/Tööriistamarket 2 (1), Viljandi HC 1 (1), Värska Originaal 1 (1), HC Kehra/Daisy 0 (0), SK Tapa 0 (1), Aruküla SK 0 (1) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles