Real võitis edasilükatud mängu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali mängijad rõõmustavad Cristiano Ronaldo värava üle.
Madridi Reali mängijad rõõmustavad Cristiano Ronaldo värava üle. Foto: SCANPIX

Pühapäeval sabotaaži tõttu edasilükatud Hispaania jalgpalli kõrgliiga viienda vooru kohtumise Rayo Vallecano ja Madridi Reali vahel võitis viimane kindlalt 2:0.

Real haaras juhtohjad võõrsil juba 13. minutil, kui Karim Benzema lõi oma selle hooaja esimese liigavärava, koksates värava eest sisse Angel Di Maria söödu. Vaatamata mitmetele võimalustele jõuti teise tabamuseni alles 70. minutil, mil Cristiano Ronaldo kindlalt penalti realiseeris, vahendab Soccernet.ee.

Rohkem väravaid mängus ei sündinudki, sest Reali mehed ei suutnud oma olukordi ära kasutada ja Rayo üritused tõrjus Iker Casillas. Üleajal jäi Rayo ka vähemusse, kui Jose Casado teenis oma teise kollase kaardi, ent ka see ei mõjutanud enam mängu saatust.

Esmaspäevaõhtuses viimases lahingus alistas Sevilla Alvaro Negredo ja Ivan Rakitici tabamustest samuti 2:0 Deportivo La Coruna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles