Ronaldo: armastan endiselt Manchester Unitedit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: AFP / Scanpix

Suvel Madridi Reali siirdunud 2008. aasta maailma parim jalgpallur Cristiano Ronaldo avaldas, et armastab siiani endist koduklubi Manchester Unitedist ja vaatab alati võimaluse korral telerist nende mänge.

Portugallane siirdus suvel Hispaaniasse maailmarekordilise summa ehk 80 miljoni naelsterlingu eest, kirjutab The Sun.

Kuigi Madridi Realis mängimisest unistas Ronaldo juba poisikesena, on tal endise koduklubi vastu siiani soojad tunded. «Kui vähegi võimalik, vaatan telerist Unitedi mänge,» teatas Ronaldo. «Mind huvitab siiani, kuidas neil läheb. Ja hoolimata sellest, et mängin nüüd Realis, olen iga kord õnnelik, kui United võidab.»

24-aastane Ronaldo usub, et tema kaasmaalane Nani suudab temast tühjaks jäänud koha täita. «Olen tähele pannud, et Nani on saanud märksa rohkem mänguaega kui eelmisel hooajal. Tal on sellest kindlasti palju kasu,» arutles Ronaldo. «Nüüd saab ta fännidele näidata, kui suurepärane mängija ta on. Nani on fantastiline jalgpallur. Olen kindel, et paari aasta jooksul kuulub ta maailma parimate mängijate sekka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles