Puril on lisaks Celticule veel mitu kosilast

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri
Sander Puri Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondise liige Sander Puri lõpetas eile testiperioodi kuulsa Šotimaa klubi Glasgow Celticu juures. Vähemalt esimese tagasiside põhjal jäädi eestlase esitusega rahule ning lootused suurklubiga leping teenida tunduvad head.


«Peatreener jäi Sandriga väga rahule. Tal on küll viimasest ajast vähe mängupraktikat, kuid kogenud juhendaja silm nägi temas suurt potentsiaali,» sõnas tehinguga tegelev Marko Välja.



Samas ei saa vähemalt esialgu milleski veel kindel olla. «Algul on küll ilusad sõnad, kuid jalgpallimaailmas võib kõike juhtuda,» selgitas Välja. «Järgmise nädala keskpaigaks peaks Celtic otsuse langetama.»



Välja sõnul rääkis Šotimaa klubi peatreener ka Puri võimalikust rollist tuleva hooaja meeskonnas.



Kui peaks aga tõeks minema negatiivne stsenaarium ning eestlane jääb lepinguta, siis on Puril olemas ka mitu varuvarianti. «Üks Šotimaa klubi, üks Hollandi ning ka Skandinaavia tippklubi tunnevad veel Sandri vastu huvi,» täpsustas Välja.

Tagasi üles