Asi selge: Lindpere mängib Horvaatia vastu

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere(valges) mängus Chivase vastu
Joel Lindpere(valges) mängus Chivase vastu Foto: AFP / Scanpix
Kuna Eesti jalgpallikoondislase Joel Lindpere koduklubi New York Red Bulls peab sõprusmängu kuulsa Torino Juventuse vastu samal ajal, kui Eesti rahvusesindus sõprusmänge peab, tekkis vutifännidel küsimus, millistes kohtumistes eestlane platsile jookseb.

Nüüd on asi klaar: 21. mail Soome vastu Lindpere ei mängi, küll aga aitab ta koondist 26-ndal Horvaatia vastu. 23. mail pallib ta Red Bullsi ridades Juventuse vastu.

«Olen Joeliga suhelnud ja Horvaatia vastu lubas ta platsis olla,» teatas Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli.

Red Bullsi ridades on Lindpere hooaega alustanud suurepäraselt, kusjuures sel aastal mängib ta keskpoolkaitses. Kuna viimasel ajal on Eesti keskväljaliidriks tõusnud Konstantin Vassijev, tuleb Rüütlil nuputada, millist taktikat tulevaste vastaste vastu kasutab. Peavalu küsimusest, kus Lindperet kasutada, Rüütlil tekkinud pole.

«Kui siis ainult positiivne peavalu. Mängija suurepärane vorm teeb alati heameelt,» märkis Rüütli, kes pole veel otsustanud, kus USA liigas laineid löövat meest kasutada. «Kõik oleneb vastastest, kuid Joel on valmis mängima seal, kuhu ma ta panen.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles