Kohtumine Taaniga lõppes Kajupanga jaoks tõsise vigastusega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kajupank (palliga) kohtumises Läti vastu.
Indrek Kajupank (palliga) kohtumises Läti vastu. Foto: ERIK PROZES/

Eesti korvpallikoondis kohtus täna sõprusmängus Taaniga ja sai suure 94:67 võidu, aga kindlat ülekaalu jäi tumestama asjaolu, et 1.34 enne avapoolaja lõppu sai Indrek Kajupank vastu põlve löögi ja jäi karjudes maha lamama.

Selleks hetkeks viis punkti visanud Kajupanga põlve turgutati külma spreiga ja seejärel hüppas ta tiimikaaslaste toel otse riietusruumi. Koondise arsti Kalle Põdra sõnul on olukord üsna tõsine. «Tal on sidemete venitus ja osaline rebend,» rääkis Põder. «See oli üsna tavaline külje pealt löök, põlv käis pesast väljas ja sellisel puhul on isegi seda raksatust kuulda,» lisas Põder.

Kajupank läheb uuringutele homme hommikul ja siis selgub, mis teda lähikuudel ees ootab.

«Eks täna ole näha, kui tursesse jalg läheb ja kui palju ta liikuda saab, aga sellisel puhul lihtsat lahendust pole. Kui on täielik rebend, siis tuleb minna operatsioonile, kui osaline rebend, siis ootab ees taastusravi. Üks-kaks kuud on ta kindlasti audis ja mängumeest temast pole, aga kui on vaja operatsioonile minna, siis võib minna isegi kauem,» prognoosis Põder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles