Urmas Tali TTÜ alistamisest: meil toimisid kõik lülid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tali.
Urmas Tali. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Võrkpalli Schenkeri liiga veerandfinaalide avalahingud pakkusid eile kohe suurüllatuse, kui Rakvere Võrkpalliklubi alistas kodupubliku ees põhiturniiri võitnud TTÜ 3:1 (22, 23, -12, 16).

«Meil toimisid täna kõik lülid ja üks mees otsustas neljanda geimi lõpus serviseeria teha. Õhku täis ei maksa siiski minna, laupäeval oleme TTÜ spordihallis võõral väljakul ja küllap on nad rohkem tahtmist täis,» sõnas võitjate peatreener Urmas Tali volley.ee vahendusel.

Rakvere kapten Andris Õunpuu lisas: «Tahtsime rohkem ja lisaks rünnakule toimis ka kaitse.» Rakvere parim oli 20 punktiga Rauno Tamme, Toiran tõi 16 punkti, millest pooled (!) tulid serviässadest! TTÜ edukaim oli 19 punktiga Daniel Maciel.

Schenkeri liigas kaotas TTÜ viimati 26. oktoobril Pärnule. Sama meeskond oli neist parem ka detsembri keskel karikafinaalis. Lääne-Virumaa meeskond ei lasknud ennast aga TTÜ võimsast seeriast häirida. Neid ei löönud rööpast välja ka kolmanda geimi 12:25 kaotus. Viimaseks jäänud neljandas geimis asus Rakvere leegionär Reidel Alfonso Gonzalez Toiran seisul 15:15 servima ja hakkas TTÜ-le uut ja vana tegema. Võimsasse seeriasse mahtus neli ässpallingut ja kui leegionär serviveaga lõpetas, juhtis Rakvere 23:16. Sellega oli mäng ka tehtud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles