ESPN: kas Bengals lõikas Hundi palkamisega näppu?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: AFP/SCANPIX

USA spordiportaal ESPN arutles sellel nädalal ameerika jalgpalluri Margus Hundi saatuse üle. Kaks hooaega NFLis Cincinnati Bengalsi ridades kaasa teinud Hunt ei ole ESPNi ajakirjaniku arvates talle pandud ootusi ja lootusi täitnud. Klubi peatreener Marvin Lewis on siiski positiivne ja loodab, et eestlane avaneb sellel aastal.

Portaal toob välja Hundi ajaloo kergejõustiklasena ning tähelennu SMU ülikooli meeskonnas. «Hunti meeskonda valides võttis Bengals suure riski. Oli teada, et alguses peavad nad talle ameerika jalgpalli põhitõdesid õpetama hakkama. «Kannatlikkus» oli temast rääkides võtmesõna,» arutleb ESPNi ajakirjanik Coley Harvey, kes on spetsialiseerunud just Bengalsi tegemiste kajastamisele. «Nüüd algab aga Hundi eksperimendi kolmas aasta ning tundub, et drafti teises raundis tehtud valik ei ole end ära tasunud. Ta on väljakul käinud väga vähe ning eelmisel hooajal oli kimpus vigastusega.»

Hunt talvel Eestis puhkamas
Hunt talvel Eestis puhkamas Foto: Liis Treimann

Bengalsi kaitseliini juhendaja Paul Guenther ütles tänavu jaanuaris, et loodab nii Hundi kui tema konkurendi Will Clarke’iga hooaja eel palju tööd teha. «Planeerin Hundi ja Williga pikki jutuajmisi, sest peame need mehed mängima panema,» selgitas Guenther.

Peatreener Lewis arvab, et Hundi puhul võib paradoksaalsel kombel kasuks tulla eelmisel aastal sisse tulnud vigastuspaus. «Ta on mänginud tippjalgpalli kaks aastat ning on suutnud midagi ka korda saata. Kahjuks sai ta eelmisel aastal vigastada ning peab kaotatud aja tagasi tegema. Vahel tuleb kaotatud aeg aga kasuks ning tagasi tullakse veel tugevamana. Ta astus sammu tagasi ja vaatas, kuidas teised mängivad – see tuli talle kasuks,» hoiab Lewis positiivset tooni.

Margus Hunt pidi vigastuse tõttu neli mängu vahele jätma
Margus Hunt pidi vigastuse tõttu neli mängu vahele jätma Foto: AFP/SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles