Eesti – Serbia mängu saab homme vaadata ka Vabaduse väljakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis
Eesti jalgpallikoondis Foto: Priit Simson

Vabaduse väljaku suure ekraani vahendusel on võimalik osa saada homme Belgradis toimuvast Eesti ja Serbia jalgpallikohtumisest.

Serbia – Eesti EM-valikmängu vahendab Eesti Televisioon, linnakantselei on omandanud jalgpalikohtumise otseülekande Vabaduse väljaku suurelt ekraanilt avaliku edastamise õiguse.

«Usutavasti toob see soodsa ilma korral Vabaduse väljakule sadu jalgpallisõpru omadele kaasa elama,» ütles jalgpallivõistluste ülekandmise initsiaator, spordiklubi MTÜ LiVal Sport esimees, linnasekretär Toomas Sepp. «Spordivõistlustele linna peaväljakul kaasa elamise võimaldamisest on kujunenud juba traditsioon. Meenutagem näiteks suviseid rahvarohkeid jalgpalli MMi otsustavatele mängudele kaasaelamisi.»

Vabaduse väljaku ekraanilt kantakse üle ka teisipäeval, 12. oktoobril A. Le Coq Arenal toimuv Eesti-Sloveenia valikmäng.

«Vastavalt rahvusringhäälinguga sõlmitud kokkuleppele oleme saanud loa edastada Vabaduse väljaku ekraanilt kõiki Eesti osalusega valikmänge,» lisas Sepp.

«Jätkame suvel alustatud koostööd. See on ju parim koht, kus spordihuvilised koos jalgpalli nautida ja Eesti koondisele kaasa elada saavad,» sõnas rahvusringhäälingu sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles