Kas Baruto lükkab Tarva võidusoonele?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto.
Baruto. Foto: Veiko Vares

Eesti meistrivõistlustel võrreldes eelmise hooajaga kahvatumalt esinevat Rakvere Tarva korvpallimeeskonda toetab homsel mängul TTÜ/Kaleviga VIP-diivanilt meie sumoäss Baruto.

Kodanikunimega Kaido Höövelson mitte ainult ei vaata mängu, vaid annab ka enne kohtumist kell 18.00-18.45 autogramme. Esimesed 400 saabujat saavad koostöös fotostuudioga tasuta Baruto fännipildi, millele autogramm küsida.

Lisaks sellele on Barutol ka isiklik missioon aidata Vinni perekodu ja sel aastal on ta Jaapanis valmistanud 250 ainulaadset meenesärki. Perekodu päkapikud on samuti kohal ning 100-kroonise annetuse särgi vastu saab teha neile otse sealsamas.

Lisaks Barutole saab näha põnevat korvpallilahingut, sest omavahel võtavad mõõtu tabeli kolmas ja neljas meeskond. Esmakordselt astub Tarvale vastu eelmise hooaja meeskonna vedur Valmo Kriisa. Ja loomulikult näeb Tarva rivistuses esmakordselt Howard Frieri vägitegusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles