Lindpere NY Timesile koondisest: elame-näeme

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (valges) San Jose Earthquekes'i vastu
Joel Lindpere (valges) San Jose Earthquekes'i vastu Foto: SCANPIX

USA jalgpalli liigas New York Red Bullsi ridades mängiv eestlane Joel Lindpere andis intervjuu New York Times'ile, kus muuhulgas rääkis koondise teemadel.

«Olen rahvuskoondist esindanud rohkem kui kümme aastat ja alati reisinud ja mänginud. Kui ma USAsse kolisin, sai reisimine Euroopasse väga raskeks. Räägin rahvuskoondise peatreeneriga ja eks vaatame. Ma taastun praegu ka operatsioonist. Mul oli eelmine hooaeg MLSis suurepärane, kuid me peame need asjad läbi rääkima,» sõnas Lindpere.

«Ma siiski loodan, et sel aastal või lähitulevikus, muutub kalender ja MLS ei mängi rahvusvaheliste mängude päeval. Minu plaan on oodata ja vaadata, mis tuleb. Kui rahvuskoondise mängud lähenevad, istun maha ja arutan asja. Mul on olnud kolm songa operatsiooni, olen 29 ja pean mõtlema, kuidas end kaitsta,» lisas Lindpere.

Tagasi üles