Kaspar Kokk asus tööle äia firmas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Kokk
Kaspar Kokk Foto: Priit Simson

Murdmaasuusataja Kaspar Kokk langetab lähiajal otsuse, kas jätkata tippspordis või mitte, kuid vahepeal on ta ringi vaadanud ka teistel jahimaadel.


«Päris otsust tuleviku osas ei ole veel langetanud. 27. aprillil tulen tagasi Eestisse ja siis ütlen oma lõpliku otsuse välja,» lisas Prantsusmaal sõpradel külas olev Kokk, kelle säravaim tulemus on seni olnud 2007. aasta Sapporo MMi 50 km klassikamaratoni 11. koht.

Kokk ütles , et pärast hooaja lõppu on ta leidnud ka muud tegevust peale suusatamise. «Üht-teist vaikselt teen. Niisama, käed rüpes, ei ole mõtet istuda. Tuleb teha ka midagi sellist, mis majanduslikult kasu tooks,» rääkis Kokk.

Praegu kuulub Kokk firma Pere ASi tütarfirma Lihameister ASi juhatusse. Üks Pere ASi omanikest on teatavasti suusataja äi Rein Kilk. «See on viimase kuu aja asi. Olen seal juhatuse liige, kuid kuna olen praegu Prantsusmaal, siis väga aktiivselt sellega hetkel ei tegele,» rääkis Kokk.

Varem on Kokk tunnistanud, et kuna viimane õnnestunud hooaeg jääb juba mitme aasta taha, on jätkamiseks aina raskem motivatsiooni leida. Lõppenud suusatalvel jäi tema parimaks kohaks Rõbinski MK-etapil suusavahetusega sõidus saavutatud 19. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles