Üle tuhande pealtvaataja on vaadanud vaid kolme Balti liiga mängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistlustel võitis TÜ/Rock Rakvere Tarva 84:77.
Eesti meistrivõistlustel võitis TÜ/Rock Rakvere Tarva 84:77. Foto: Margus Ansu / Postimees

Balti korvpalliliigas on seni peetud 35 mängu, üle tuhande pealtvaataja on neist Balti liiga veebilehe andmetel vaadanud vaid kolme mängu.

Kõige enam pealtvaatajaid on olnud mängul Siauliai - Barsy, 1400. Üle tuhande pealtvaataja on saanud veel teinegi mäng samade meeskondade vahel (1300) ning mäng Baltai ja Valmiera meeskondade vahel (1100).

TÜ/Rocki mängu kodus Jelgava vastu käis vaatamas 800 pealtvaatajat, Rocki välismängudel on olnud Jelgavas 350, Liepajas 300 ja Valgas 200 pealtvaatajat.

Võrdluseks võib tuua, et Eesti meistriliigas oli Rocki kodumängul Rakvere Tarva vastu 1800 pealtvaatajat.

Eesti meeskondadest on Balti liigas kõige enam pealtvaatajaid saali toonud ühes mängus Rakvere Tarvas, kelle kodumängu Prienai vastu käis vaatamas 840 huvilist.

Kõige väiksema huviga on pidanud leppima aga Palanga meeskond, kelle kodumängu Ventspilsiga käis vaatamas 60 huvilist, ning kodumängu Barsy meeskonnaga 70 pealtvaatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles