Klubid jooksevad vabaagendiks saavale Beckhamile tormi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham Los Angeles Galaxy särgis.
David Beckham Los Angeles Galaxy särgis. Foto: SCANPIX

David Beckham peab laupäeval Los Angeles Galaxy jalgpallimeeskonna eest viimase kohtumise, kui USA kõrgliiga finaalis minnakse vastamisi Houstoniga. Seejärel vabaagendiks saava 37-aastase Beckhami teenetest on huvitatud mitmed klubid.

Endise Inglismaa koondise kapteni palkamise vastu on suurt huvi ülesse näidanud näiteks Prantsusmaa suurklubi PSG, huvilisi on veel Brasiiliast, Hiinast ja Austraaliast, kirjutab mirror.co.uk.

Ka Inglismaa kõrgliigas viimasel kohal oleva QPRi uus peatreener Harry Redknapp kinnitas oma huvi Beckhami palkamise vastu. Inglismaa klubidest on huvi ilmutanud veel West Ham United. Madridi Real on pakkunud aga inglasele võimalust hakata nende saadikuks.

Beckham avaldas viimati, et teda on ees ootamas uus ja huvitav väljakutse, kuid ta ei langeta enda otsust enne jõule. Samas kinnitas ta, et kunagi siirdub ta USA kõrgliigasse tagasi, kuid siis juba klubiomanikuna.

«Mul on endiselt tunne, et mind ootab veel mängijana üht-teist ees. Tunnen, et suudan veel kõrgel tasemel mängida. Siiski ei ole ma veel oma otsust langetanud. Mul on laual mõned huvitavad pakkumised, kuid hetkel keskendun ma eelseisvale finaalile,» teatas Beckham.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles