Video: Unitedi ja City treenerid pildusid enne suurt mängu pressikonverentsil teravusi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (vasakul) ja Manchester City juhendaja Roberto Mancini (paremal) sattusid aprillikuise omavahelise mängu ajal sõnasõtta.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (vasakul) ja Manchester City juhendaja Roberto Mancini (paremal) sattusid aprillikuise omavahelise mängu ajal sõnasõtta. Foto: SCANPIX

Pühapäeval lähevad Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel sel hooajal esmakordselt vastamisi liider Manchester United ja teist kohta hoidev tiitlikaitsja Manchester City ning klubide peatreenerid Sir Alex Ferguson ja Roberto Mancini alustasid juba pressikonverentsil väikest sõnaduelli.

Esmalt märkis Ferguson, et City kasuks määrati eelmisel hooajal koguni 21 penaltit, võrreldes seda oma meeskonnaga, keda on viimase paari hooaja jooksul mitmel korral liiga kergete 11 meetri karistuslöökide teenimises süüdistatud. «21 penaltit, jah? Kui meile sama suur hulk penalteid antaks, korraldataks parlamendi alamkojas uurimine! Toimuks ametlik protest,» lõõpis Ferguon.

Pisut hiljem alanud oma pressikonverentsil ei jäänud aga Mancini võlgu. Kui talt küsiti, kas Meistrite liiga alagrupiturniirilt ilma ainsagi võiduta välja langemine võib meeskonna moraali rikkuda, vastas itaallane rõhutatult: «Ferguson võitis oma esimese Meistrite liiga karika, kui oli neliteist aastat ametis olnud. Mul on seega veel kaksteist aastat jäänud, et võita!»

Vaata videot Fergusoni pressikonverentsist siit ja Mancini omast siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles