ManCity kapten: Meistrite liiga võitmine on meie saatus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincent Kompany.
Vincent Kompany. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistri Manchester City kapten Vincent Kompany avaldas veendumust, et meeskond suudab tänavusest läbikukkumisest hoolimata ühel päeval sarja võita.

City teenis tänavu Meistrite liigas vaid kolm punkti ja jäi oma alagrupis viimaseks. Kompany on aga kindel, et tuleval hooajal suudetakse paremat mängu näidata. «Ma usun, et jalgpallimaailmas teavad kõik – City saatus näeb Meistrite liigas ette suuri tegusid. Kes seda ei mõista, petab iseennast,» teatas Kompany Daily Starile antud intervjuus.

Meeskonna kapten palus fännidelt lihtsalt kannatust. «Tean, et nad on meile toeks. Kunagi näeme City meeskonda, mis jõuab Meistrite liigas kaugele, aga ei saa eeldada, et hüppame maailma kõige raskemasse sarja ja lihtsalt võidamegi selle,» sõnas belglane. «Kõik võtab aega ja ongi hea, et meil on praegu raske olnud, kuna see näitab meile, et hooaega tuleb kohe tempokalt alustada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles