Grönholm jätkamisest: kõik on võimalik

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Grönholm.
Marcus Grönholm. Foto: AP / Scanpix.
Mõne nädala eest Portugalis rallirajale naasnud Marcus Grönholm ei oska endiselt öelda, kas sellega tema comeback piirdubki

«Igalt poolt tuleb küsimusi, et kas mind huvitaks millegagi sõitmine ja kas ma ei tahaks mõnel võistlusel osaleda,» vahendab uudisteportaal mtv3.fi Grönholmi sõnu. «Aga keeruline on midagi vastata, sest ma ei tea isegi, kas ma tahan võistelda - vahel tundub nii, siis jälle naa. Ühest küljest olen ma ju korra juba sõitmise lõpetanud, aga teisalt teen seda, mis mulle meeldib.»

Grönholm näitas Portugalis Prodrive'i meeskonna Subaru roolis head minekut, enne kui laupäeva hommikul teelt välja sõitis ja katkestas. Prodrive'i juhid on kinnitanud, et on Grönholmiga koostöö jätkamisest huvitatud.

«Jutuks on olnud,» möönis Grönholm. «Aga otsustatud pole midagi.»

Võimalusi, et ta sel hooajal veel mõne MM-ralli sõidab, hindas Grönholm lühidalt: «See on 50:50. Ma ei tea täpselt. Sõltub täiesti sellest, mida ma otsustan.»

Küll aga kinnitas hüüdnime Flying Finn ehk Lendav Soomlane kandev soomlane, et mingi võistlusauto roolis teda sel suvel näeb.

«Kusagil kindlasti, seda ma usun. See ei pruugi ralli olla, aga eks vaatame,» jättis Grönholm üht-teist saladuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles