Kaks Eesti laskesuusatajat jõudis noorte MMil 15 parema sekka

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Tomingas.
Tuuli Tomingas. Foto: Andreas Nigol

Austrias Obertilliachis jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride MMil jõudsid tüdrukute 10 km tavadistantsil kaks eestlannat 15 parema sekka.

Reedel sprindis 10. koha saanud Tuuli Tomingas lõpetas sama kohaga ka tavadistantsil, tehes nelja tiiru peale kolm möödalasku. Kolmanda järjestiku kuldmedali võitnud venelanna Uljana Kaiševale kaotas Tomingas 2.34,5, seejuures teenis Kaiševa kaks trahviminutit.

Vaid ühel lasul eksinud Regina Oja sai 14. koha, kaotades võitjale 2.45,9. Meril Beilmann tegi kuus möödalasku ja sai 45. koha (+6.51,3) ning Susan Külm eksis viiel lasul ja sai 51. koha (+8.04,4).

Hõbemedali võitis täna ukrainlanna Julia Žuravok, kes kogus kaks trahviminutit ja kaotas võitjale 1.20,9, kolmas oli samuti ukrainlanna Anastassia Merkušina, kes eksis kolmel lasul ja kaotas võitjale 1.32,4.

Kokku lõpetas sõidu 88 tüdrukut.

Kell 14.30 on kavas noormeeste 12,5 km tavadistants, kus on stardis ka Obertilliachis juba hõbe- ja pronksmedali võitnud Rene Zahkna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles