Poksija Kaupo Arro kaotas profimatši kohtunike otsusega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Arro (paremal).
Kaupo Arro (paremal). Foto: Lionhearts

Itaalias Napolis laupäeva hilisõhtul vastu pühapäeva toimunud profipoksiliiga WSB kohtumises Dolce&Gabbana Thunder Italia ja British Lionheartsi vahel lõppes võõrustajate kasuks võitudega 4-1.

British Lionheartsi leegionärina keskkaalus esinenud Eesti poksija Kaupo Arro pidi oma kohtumises Londoni olümpiapronksi Vincenzo Mangiacapre vastu tunnistama vastase paremust kõigi kohtunike häältega 3-0.

Itaallane oli kogu kohtumise vältel täpsem ja osavam. Kuigi Arro esimeses raundis aktiivselt rünnates alustas, õnnestus Mangiacaprel hea jalgade töö abil eestlase rünnakud nurjata, domineerides kontrarünnakutega ning tabades altlöökidega kehasse.

Matši parimad momendid saabusid Arro jaoks matši viimases - viiendas raundis, kui itaallane väsima hakkas ning Arro paremsirgetele paaril korral ohtlikult ette jäi. Osava kaitseliikumisega suutis Mangiacapre aga nendest löögiolukordadest väljuda, saavutades nii hooaja teise võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles