Tartu ja Pärnu olid ühisliigas võidukad

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu võrkpallimeeskonna peatreener Andrei Ojamets (vasakult teine) hoolealustele näpunäiteid jagamas.
Tartu võrkpallimeeskonna peatreener Andrei Ojamets (vasakult teine) hoolealustele näpunäiteid jagamas. Foto: Margus Ansu

Bigbank Tartu teenis võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas neljanda järjestikuse võidu, kui võõrsil mängiti 3:0 üle Valio Võru Võrkpalliklubi. Pärnu võitis Lätis 3:0 Daugavpilsi Universitate.

Tartu võitu panustas Robert Täht 12 punkti (rünnakul 10-st 10), Priit Luik ja Renee Teppan lisasid mõlemad 9 punkti, vahendab volley.ee. Võru parim oli 13 punkti kogunud Karl Jaani. Võru vastuvõtt oli head taset näitav 85% ja rünnakuprotsent 43. 

Tartu võistkonna samad näitajad olid vastavalt 71% ja 59%. Blokipunkte teenis enam Tartu (10-7).

Teisest mängust statistika hetkel puudub. Pärnu jätkab turniiritabeli tipus, kui 24-st mängust on kirjas 59 punkti. Tallinna Selver jääb ühe vähempeetud mängu juures Pärnust maha 8 punktiga. Tartu (37 punkti) tõusis tänase võiduga kuuendaks, möödudes Daugavpilsist. Nädalavahetusel toimub Eesti-Läti ühisliigas kaheksa mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles