Euroliiga tiitlikaitsja Olympiakos sai põnevusmängus raske võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pero Antic (vasakul) ja Olympiakos said Paul Davisest ja Himkist raskustega jagu.
Pero Antic (vasakul) ja Olympiakos said Paul Davisest ja Himkist raskustega jagu. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai raske, kuid üliolulise võidu tiitlikaitsja Pireuse Olympiakos, alistades võõrsil 87:82 Himki.

Himki võitis poolaja seitsme punktiga ja hoidis edu veel neljanda veerandaja alguses, kuid siis tabasid Olympiakose mehed kolm korda kaugelt  ja pääsesid omakorda juhtima. Veel 50 sekundit enne mängu lõppu oli Himki vaid kahe punktiga ja kolmteist sekundit enne lõppu kolme punktiga maas, kuid kreeklased realiseerisid lõpusekunditel kindlalt vabaviskeid.

Olympiakose parimaks kerkisid võrdselt 19 punktiga Kyle Hines ja Vassilis Spanoulis, viimane andis ka seitse korvisöötu. Himkile tõi Paul Davis 20 punkti ja võttis 9 lauapalli, Kresimir Loncar lisas 19 punkti ja 9 lauapalli. Hiilgavas hoos oli Zoran Planinic, kes viskas 17 punkti, võttis kuus lauapalli ja andis koguni 13 resultatiivset söötu.

Himkil ja Olympiakosel on nüüd tabelis seitsme mängu järel võrdselt neli võitu ja kolm kaotust, vahegruppi juhib kuue võidu ja ühe kaotusega Barcelona. Nende kõrvale võib tõusta Kristjan Kanguri koduklubi Siena, kes peab oma selle vooru mängu täna õhtul koduväljakul Vitoria Caja Laborali vastu.

Fenerbahce Ülker sai kodusaalis 78:72 jagu Istanbuli Besiktasest Fenerbahce parim oli 25 punkti visanud Bojan Bogdanovic, Besiktase resultatiivseim oli Damir Markota 15 punktiga, Curtis Jerrells lisas 14 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles