Ebasoosingusse sattunud Wayne Rooney päevad ManU ridades on loetud?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi tähtmängija Wayne Rooney ei mahtunud teisipäevases Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises Madridi Realiga algrivistusse ja see on taas käima lükanud kuulujutud, et suvel üritab ManU peatreener sir Alex Ferguson hoopis Rooney rahaks teha.

Erinevate allikate andmetel on Rooney ja Fergusoni suhted olnud juba pikemat aega pingelised ja eelkõige ei ole peatreener rahul mängija füüsilise vormiga ning Rooneyle on ette heidetud ka kaaluprobleeme. Samas on ajaloost hästi teada, et Ferguson on valmis loobuma ka meeskonna suurimatest staaridest, kui see peaks mingil põhjusel olema vajalik või meeskonnale kasulik, kirjutab Sportsmail.

Rooney olukorra on mõnevõrra keerulisemaks muutnud ka Robin van Persie hea vorm. Kui 2010. aasta oktoobris oli Rooney valmis ise ManU-st lahkuma, kuna meeskond ei olnud väidetavalt tema jaoks piisavalt tasemel, siis nüüdseks võivad olla kaalukausid vahetunud. Lisaks on umbes 250 000 euro suurust nädalapalka saaval Rooney’l selle hooaja lõppedes lepingut järel vaid kaks aastat ja seetõttu võib samuti klubi kaaluda tema müümist.

Praeguseks on välja pakutud juba ka võimalikke kosilasi ning Rooney teenetest võiksid huvitatud olla Londoni Chelsea, Manchester City, PSG, Madridi Real ja Mahhatškala Anži.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles