Endist maailma esireketit süüdistatakse ekskallima ründamises

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Capriati 2004. aasta Wimbledoni suure slämmi turniiril.
Jennifer Capriati 2004. aasta Wimbledoni suure slämmi turniiril. Foto: wikipedia.com

Endine tennise maailma esireket Jennyfer Capriati on sattunud politsei uurimise alla, sest ründas spordisaalis oma ekskallimat.

28-aastane Ivan Brannan väidab, et Capriati on teda rohkem kui aasta aega jälitanud ning selle aasta 14. veebruaril tuli tennisestaar talle kallale. Politse sõnul lõi Capriati Brannanit neli korda rinnapiirkonda. Viimane üritas põgeneda meeste riietusruumi, kuid Capriati järgnes mehele ka sinna.

Politse sõnul on juhtumil ka mitmeid tunnistajaid. Brannan teatas politseile veel seitsmest viimase aasta aja jooksul toimunud intsidendist, kus Capriati oli teda jälitanud.

Lugu ei pruugi olla siiski päris mustvalge. Brannani endine tüdruksõber Christine Corley selgitas, et mees oli ka temale korduvalt politseid kutsunud ja proovinud naist trellide taa saata. «Ta teeb Jennyferile sama, mis mulle,» selgitas Brannani 3-aastast poega kasvatav naisterahvas.

Brannan on pärast Corleyst lahkuminekut politseile üheksal korral naise kohta kaebuse esitanud. Enamasti süüdistab ta ka teda jälitamises.

«Mees on tõeliselt osav manipuleerija. Ta püüab erinevatelt naistelt raha välja pressida,» rääkis ta.

Capriati on Barcelona olümpiavõitja ja kolmel korral on ta olnud parim ka suure slämmi turniiridel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles