Robert Täht: ei oodanud, et suudan niimoodi mängu sekkuda

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht.
Robert Täht. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti kaotas tänases MM-valikturniiri mängus küll Lätile 2:3, ent tagas siiski alagrupi esikoha ja pääses otse kolmandasse ringi, selleks tuli võita vähemalt kaks geimi. Suured teened olid tänases mängus ka 19-aastasel Robert Tähel, kes tuli mängu kolmandas geimis ja tõi lõpuks 10 punkti. Ka eile sai Täht korralikult mänguaega.

«Emotsioonid on megad! Ei osanud oodata, et nii palju mängida saan ja et sedasi sekkuda suudan,» sõnas Täht. «Ärevust oli palju ja alati saab paremini, enda servi vastuvõtt oleks võinud parem olla ja serv samuti. Lätlased ei andnud meile lihtsalt midagi ka siis, kui neil endal edasipääsulootus kadunud oli. Eks viiendas geimis oli osaliselt ka pingelangus, kuigi minul oli adrenaliin kogu aeg laes,» lisas ta.

Juunioride koondise augustis toimuvale MM-finaalturniirile aidanud Täht lisas, et sai esmakordselt meeste koondises mängides ülivajalikke kogemusi. «Enesekindlust sain siit kõvasti juurde. Juba hooaja poole peal tundsin, et vorm on hea ja mingi areng on toimunud. Siinkohal tahan tänusõnad öelda ka treeneritele Oliver Lüütsepale ja Andrei Ojametsale (nemad on Bigbank Tartu meeskonnas Tähe treenerid-toim),» lisas Täht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles