Mošnikovi tabamus viis Gorniku võiduni

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondislane Sergei Mošnikov lõpetas Poola liigahooaja heal noodil - just Mošnikovi värav aitas mehe koduklubi Zabrze Gorniku liigahooaja viimases voorus Gdanski Lechia vastu väärtusliku 2:0 võiduni.

Gorniku põhikoosseisus alustanud Mošnikov oli täpne 37. minutil, kui sai trahvikasti söödu ning saatis palli latipõrkest vastase võrku, vahendab Soccernet.ee. Mošnikov vahetati puhkama 77. minutil, eduseisu duubeldas Grzegorz Bonin 89. minutil.

See võit tõstis Gorniku lõplikus liigatabelis mööda Igor Morozovi endisest klubist Varssavi Poloniast, kes sai samal ajal vaid kolme varumehega mänginuna kaotuse Mošnikovi eelmiselt tööandjalt Szczecini Pogonilt. Seega jäi 30 mänguga 43 punkti kogunud Gornik liigatabelis viiendaks, 42 silma saanud Polonia kuuendaks ning Sergei Pareiko endine leivaisa Krakowi Wisla 38 punktiga seitsmendaks.

Poola meistriks tuli Varssavi Legia, kes edestas 67 punkti juures hõbedameeskonda Poznani Lechi kuue punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles