Kevin Korjus kerkis Valencia stardirivis veel ühe koha võrra

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen Motorsports

Kevin Korjus, kes sõitis GP3 vormelisarja Valencia etapi eilses kvalifikatsioonis välja kuuenda aja, kerkis konkurendi diskvalifitseerimise tõttu veel ühe koha võrra.

Algselt kolmanda koha välja sõitnud briti Nick Yelloly auto ei vastanud tehnilises kontrollis reeglitele ning kohtunikud tõstsid ta stardirivi lõppu. Koiraneni meeskonna autol kihutav Korjus stardib seega avasõidus viiendalt kohalt.

Kohtunikud karistasid veel kahte sõitjat - Lewis Williamsoni auto ei vastanud samuti reeglitele ning temagi tulemus tühistati, Korjuse meeskonnakaaslane Patrick Kujala möödus aga punaste lippude alas samuti Koiraneni meeskonnas sõitvast Aaro Vainiost ning viidi selle eest kümme stardiruutu tahapoole. Algselt 19. koha välja sõitnud Kujala peab seetõttu startima viimaselt kohalt.

Valencia etapi tänane esimene võistlussõit algab Eesti aja järgi kell 12. Teine sõit, kuhu avasõidu kaheksa parimat stardivad pööratud järjestuses, algab kell 16. Korjus hoiab mai algul Aragoni rajal peetud kahe esimese võistlussõidu järel sarja üldarvestuses 18 punktiga viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles