Uueks hooajaks võimsa koosseisu välja panev Fiorentina hangib Brasiilia koondise esiväravavahi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julio Cesar
Julio Cesar Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliklubi Fiorentina on suvel mängijateturul teinud suurepäraseid tehinguid ning on tõusmas Itaalias üheks tiitlipretendendiks.

Mullu napilt Meistrite liiga kohast ilma jäänud ehk neljandana lõpetanud Fiorentina on praegu Queens Park Rangersist hankimas Brasiilia koondise esiväravavahti Julio Cesarit. QPR on juba kolme miljoni euro suuruse üleminekusummaga nõustunud ning nüüd peavad kokkuleppele jõudma vaid Fiorentina ja mängija ise.

Fiorentina on sel suvel lisaks hankinud Müncheni Bayernist Saksamaa koondise ründaja Mario Gomezi, Malagast endise Hispaania koondise poolkaitsja Joaquini ning AC Milanist Itaalia koondise poolkaitsja Massimo Ambrosini. Lisaks on tiimiga liitunud eelmisel hooajal Palermos mänginud poolkaitsja Josip Ilicic, keda jahtisid ka mitmed Euroopa suurklubid.

Sel hooajal sai ametlikuks ka Itaalia koondise ründaja Giuseppe Rossi üleminek Villarrealist. Eelmisel hooajal mängis Rossi Fiorentinas laenulepingu alusel, kuid oli suurema osa ajast vigastatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles