20-aastane Venemaa juunioride meister läheb teda vägistada üritanud mehe tapmise eest vangi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mullu Venemaa jõutõstmise juunioride meistrivõistlused võitnud 20-aastane Tatjana Andrejeva läheb teda vägistada üritanud mehe tapmise eest seitsmeks aastaks vangi, kirjutab The Siberian Times.

Eelmise aasta augustis pärast Biljski linnas toimunud koosviibimist toimetasid sõbrad ennast halvasti tundnud Andrejeva hotellituppa. Hotelli koridori kaameta jäädvustas, et kui sõbrad olid lahkunud, sisenes mõne aja pärast hotellituppa 26-aastane Sergei Tšerkaikin, kes veel mõned minutit hiljem noahaavaga toast välja jooksis. Mees suri hiljem noahaavadesse. 

Andrejeva väitis kohtus, et tema joogi sisse oli ilmselt libistatud mingit uimastavat ainet ning seepärast ta end halvasti tundiski. Lisaks kinnitas Andrejeva, et ta pussitas meest, kuna viimane üritas teda vägistada. Kohus seda juttu ei uskunud ja saatis naise reaalselt vangi. Lisaks peab ta maksma 700 000 rubla suuruse valuraha Tšerkaikini emale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles