Kiviõli motokrossivõistluselt viidi laps haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külgkorvide MM-etapp Kiviõlis.
Külgkorvide MM-etapp Kiviõlis. Foto: Rauno Kais

Kiviõlis toimuvate külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistluste etapil toimus pühapäeval õnnetus, kui Kristo Slengi ja Marek Miili mootorratas juhitavuse kaotas ning teelt välja sõitis.

Sõitjad tulid hüppest, kuid mootorratas ei lennanud õigesti ning sai hoobi vastu tagumist ratast. Kokkupõrke tulemusel jäi juhi käsi rooli ja keha vahele, mootorratas kaotas juhitavuse ning sõitis väliskurvis aeda.

Õnnetuse tagajärjel viidi haiglasse nii Sleng kui ka pealtvaatajate seas olnud väike laps.

«Ei oska praegust täpselt öelda, mis vigastusi saadi. See oli üsna tavaline motokrossi õnnetus,» tõdes võistluse korraldaja Janek Maar. «Üks sõitja sai natuke kannatada. Ühel pealtvaatajal, kes haiglasse viidi, polnud häda midagi. Ta viidi igaks juhuks haiglasse kontrolli. Sai väikese põrutuse, muhk oli peas, aga midagi hullu polnud. Muidu teda poleks ju haiglast välja lastud. Sõitja jääb ilmselt veidi kauemaks haiglasse.»

«Kahjuks oli see veidi ebameeldiv üllatus pealtvaatajatele,» lisas ta.

Kiviõli MM-etapi võitis Läti paar Janis Daiders ja Lauris Daiders.

Teine koha võitis Belgia paar Jan Hendrickx/Tim Smeunix ja kolmandaks paigutus Läti-Belgia segapaar Joris Hendrickx ja Kaspars Liepins. Parima Eesti meeskonnana saavutas võistluspaar Gert Gordejev-Keit Kivaste kokkuvõttes 12. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles