Rakvere võrkpallimeeskonna uueks nimeks on Grossi Toidukaubad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Merirand.
Mati Merirand. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Rakvere meeskond kannab senise peasponsori Aeroci taandumise järel nime Grossi Toidukaubad. Lääne-Virumaa parima võrkpalliklubi selle hooaja eelarve on umbes 800 000 krooni, vahendab volley.ee.




«Kohalikku sporti olen väiksemate summadega - mis kokku liites annavad päris suure - alati toetanud. Olen peatreeneri Mati Meriranna tegemisi alati lugupidamisega jälginud ja nüüd oli ta oma meeskonnaga hädas,» rääkis nimisponsori omanik Oleg Gross ajalehele Kuulutaja.

Grossi Toidukaubad jäid suvel ilma kahest põhimehest: nurgaründaja Martti Juhkami siirdus Tartu Pere Leiba ja sidemängija Mait Murs TTÜsse. Viimati nimetatud klubist naasis kodulinna sidemängija Hardi Paas. Merirand toetub nagu mullugi valdavalt oma õpilastele.



Mõneti üllatavalt leiab koosseisust Marko Tali. Kolm aastat tagasi Selver/Audentese Ülikooli ridades Eesti meistrivõistlustel hõbeda pälvinud 30-aastane ja 190 cm pikkune nurgaründaja avaldas ise soovi meeskonda aidata.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles