Webber: usun, et Vettel liitub kahe aasta pärast Ferrariga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Webber.
Mark Webber. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjast tänavuse hooaja järel lahkuv Mark Webber avaldas arvamust, et tema tiimikaaslane Sebastian Vettel siirdub 2015. aastal Red Bullist Ferrari ridadesse.

Austraallase arvates läks Ferrari Kimi Räikköneni palkamisega väikesele riskile, kuid usub, et punatiim võib just tänu soomlasele lõpetada alates 2008. aastast kestnud tiitlipõua. Webberi meelest on Räikköneni ja Fernando Alonso samasse meeskonda toomise näol tegemist «lühiajalise agressiivse avaldusega».

Vetteli leping Red Bulliga lõpeb kahe aasta pärast ning Webberi arvates tahab Ferrari teha kõik, et sakslane siis tiimi vahetaks. Alonso ja Räikköneni praegused lepingud lõpevad seejuures samuti just kahe aasta pärast. «Ferrari peab mitmel põhjusel taas vormel-1 sarjas võitma hakkama. Seetõttu on tegu esimese sammuga, et luua taas tiitleid toov meeskond,» sõnas Webber Sky Sportsile.

«Konstruktorite tiitel on tähtis ning seejärel ka sõitjate oma. Need kaks peavad koos tulema,» nentis Webber, lisades, et tema arvates parandab Räikköneni tulek Alonso kvalifikatsioonitulemusi. «Fernando vajab kiire ringi tegemiseks lisastiimulit ning Kimi saabumine täidab just seda rolli,» sõnas Webber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles