Kalev/Cramo jäi tugevale Riia VEFile 12 punktiga alla

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak
Alar Varrak Foto: Peeter Langovits

Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidas täna esimese kahest kontrollkohtumisest tugeva Riia VEFiga ja kaotas 61:73 (31:35), vahendab klubi kodulehekülg.

Mäng oli suhteliselt tasavägine – alles viimase viie minutiga suutsid väljakuperemehed oma paremuse kindlalt maksma panna. Et mäng ei olnud publikule ja meediale avatud, ei tohi Kalev/Cramo Riia VEFi palvel statistikat avalikustada – võib vaid öelda, et enamus statistilisi näitajaid olid võrdsed ning vahe tuli peamiselt sisse kaugvisete tabavuses. Hooajaeelsetele mängudele omaselt patustasid mõlemad meeskonnad ka ohtralt pallikaotustega.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak märkis mängujärgses usutluses, et jäi üldjoontes mänguga, eriti eesliiniga rahule. «Tagamängijatel ei olnud paraku hea viskepäev,» sõnas Varrak ja põhjendas probleeme viimastel päevadel läbi viidud intensiivse jõutreeninguga.

Meeskonnaga liitus ka Sloveenias peetavalt EM-ilt naasnud «Eesti ajakirjanduse uus lemmik» Armands Škele, kelle tänane panus jättis siiski tugevalt soovida. Varraku sõnul ei olnud lätlaselt ka võimalik imetegusid oodata, sest mees ei ole oma koduklubiga sel hooajal veel ühtegi ühist trenni teinud.

VEF on sel hooajal jätkuvalt väga ambitsioonikas. Juba 1. oktoobril kohtutakse Euroliiga kvalifikatsiooniturniiri avaringis Lietuvos rytasega. Koosseisus on kaks Läti koondislast (Kristaps Janicenoks ja Kaspars Berzinš), U20 vanuseklassi supertäht Janis Berzinš, eelmisel hooajal Itaalia liigas säranud Gani Lawal ja veel rida nimekaid mängumehi. Juba laupäeval peetakse teine, paraku samuti «kinnine» kontrollmäng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles