Tein: püüame vajalikku emotsiooni leida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Tein
Tanel Tein Foto: Sille Annuk

Korvpallur Tanel Teini hinnangul sai TÜ/Rockile tänases kaotuses saatuslikuks suur pallikaotuste arv ja üksteisest möödarääkimine.

«Eelkõige kindlasti suur pallikaotuste arv. Oli palju situatsioone, kus ikkagi veel oli väga palju üksteisest möödarääkimisi ja mittemõistmist,» rääkis Tein ETV'le. «Seetõttu oli kuus kuni seitse pallikaotust rohkem kui tavaliselt. 22 pallikaotust oli selgelt liiga palju - eriti just kodusaalis. Vastased tegid selle pealt kindlat kiirrünnakud ja eks see oli nende edu põhjuseks ka.»

Küsimusele, miks pole Rocki mängijates sära, vastas Tein: «Õnneks kolmandal veerandajal natuke seda sära juba tekkis. Aga loomulikult peaks seda üle 40 minuti, terve mängu vältel olema. Proovime leida igaks mänguks, kuidas emotsionaalselt ennast üles lüüa. Kui asjad õnnestuvad, siis tekib vajalik emotsioon, aga olgem ausad - kahjuks viimasel ajal pole eriti õnnestunud ja võib-olla seal ongi põhjus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles