Kais - Pähn jõudsid Pärnus läbi raskuste kuue parema hulka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristian Kais toomas Eesti paarile vajalikku punkti
Kristian Kais toomas Eesti paarile vajalikku punkti Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kristjan Kais ja Ragnar Pähn alistasid Pärnu Challengeri teises ringis pingelise heitluse järel Valgevene paari Aleksandr Kovalenko - Andrei Žarikovi 2:1 ning jõudsid sarnaselt Kristo Kollo - Oliver Vennoga kuue parema sekka.

Avageim kuulus kindlalt külalistele 21:13. Teises geimis tulid Kais - Pähn välja 15:16 kaotusseisust ja võitsid geimi 21:19. Otsustavas geimis juhtisid Kais - Pähn 10:7, kuid õige pea särasid Pähni rünnakuvigade järel tablool viiginumbrid 12:12. Seisul 13:13 lõi Pähn palli vastaste väljakupoolele maha ja Kais lõpetas kohtumise pallinguässaga. Omade võit pani kuskil tuhandepealise publiku rõõmust rõkkama, vahendab EVF.

«Jube kehv mäng oli,» oli Pähn enda suhtes kriitiline. «Ei saanud üldse ennast käima. Rünnakul oli probleeme ajastamisega.»

«Esimene geim läks puhtalt väristamise nahka,» lisas Kais. «Julgustan Pähni enesekindlamalt tegutsema. Müts maha, et ta lõpus pallid maha lõi. Tahan, et Pähnil jääks minuga mängides tulevikuks midagi külge. Mul pole midagi selle vastu, et pean terve turniiri vältel ilmselt tõstmisega tegelema. Olen hooaja vältel küllalt rünnata saanud.»

Homme kohtuvad Kais - Pähn kolmandas ringis Brasiilia paariga Alison Cerruti - Bernardo Romano. Tegu on napilt üle 20-aastaste sportlastega, kes võitnud tänavu Brno ja Lausanne'i Challengeri ning on suurfavoriidid ka Eesti suvepealinnas.

«Tegu on Brasiilia tulevikulootustega, kes peaksid kogenumate loobumise järel esile kerkima,» märkis Kais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles