Reali peatreener: ma ei kahetse Özili lahkumist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti kommenteeris meeskonnast ära müüdud Mesut Özili saagat ning avaldas arvamust, et meeskond saab ilma 24-aastase sakslaseta hästi hakkama.

Suvise üleminekuperioodi viimasel päeval Realist Arsenali müüdud Özil on andnud oma uuele koduklubile uue hingamise ning Londoni meeskond on hetkel Inglismaa liigat juhtimas. Samal ajal on Real koduses Hispaania liigas hoidmas kolmandat kohta ja kaotab viie punktiga nii linnarivaal Atleticole kui ka suurimale kodusele konkurendile Barcelonale viie punktiga. Viimases liigamängus Atletico vastu näitasid oma suhtumist Özili äramüümisesse Reali fännid, kes sakslase nime hüüdma hakkasid.

Reali peatreener Ancelotti sõnul sujub aga mäng ka ilma Özilita hästi. «Me ei vaja Özili, lööme ka praegu palju väravaid,» rääkis Reali loots tänasel pressikonverentsil. «Ma ei kahetse tema lahkumist. Soovin talle edu, aga me ei vaja teda, kuna meie rünnak läheb ka ilma temata hästi,» lisas Ancelotti.

24-aastase sakslase lahkumise järel avaldasid mitmed meeskonnaslased eesotsas superstaari Cristiano Ronaldoga arvamust, et Özili müümine oli vale otsus. Arsenali uue täienduse isa on sattunud aga sõnasõtta Reali klubi presidendi Florentino Pereziga, kes on süüdistanud noormeest liigses naistelembuses ning väitnud, et Özil ei suutnud taluda Realis mängimisega kaasnevat pinget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles