Head uudised Barcelonale: Messi ja Neymar on valmis platsile naasma

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar ja Lionel Messi.
Neymar ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpallimeeskonna teatel on nii Lionel Messi kui ka Neymar valmis kolmapäevases karikamängus Getafega väljakule naasma.

Messi on olnud alates novembrist vigastatud, ent käis kodumaal reielihasele ravi saamas ja on nüüd taas mänguvalmis. Reedeses treeningmängus hiilgas ta kübaratrikiga. Neymar pidi läinud aasta viimase kohtumise kaartide tõttu vahele jätma ega teinud kaasa ka viimase vooru kohtumises Elchega, mille Barcelona võitis 4:0.

Kahe ründetähe naasmine on Barcelonale oluline, sest laupäeval ootab ees ülitähtis liigamäng Madridi Atleticoga. 18 vooru järel on meeskondadel võrdselt 49 punkti, Barcelonale annab edu veidi parem väravate vahe. Barcelona peatreener Gerardo Martino peab samas lahendama omamoodi keerulise otsuse, kuna kahe tähtmängija puudumisel on heasse hoogu läinud Pedro ja Alexis Sanchez. Viimane säras kohtumises Elche vastu kübaratrikiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles