Täna võistleb Sotšis viis eestlast, Soome ja USA selgitavad hokis pronksimeeskonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laskesuusatajad.
Eesti laskesuusatajad. Foto: Liis Treimann

Täna võistleb Sotšis kahel alal viis Eesti sportlast.

Kell 14.45 algab mäesuusatamises slaalomi esimene sõit, kus teeb kaasa ka Warren Cummings Smith, kelle stardinumber on 75. Kokku läheb rajale koguni 117 meest, edu korral algab Smithi teine sõit Eesti aja järgi kell 18.15.

Kell 16.30 algab laskesuusatamises meeste teatesõit, kus Eesti koosseisu kuuluvad Daniil Steptšenko, Indrek Tobreluts, Kauri Kõiv ja Roland Lessing. Eesti koondise stardinumber on 14, rajale läheb 19 meeskonda.

Kokku jagatakse täna kuuel alal välja kaheksa medalikomplekti. Kell 11.30 algab murdmaasuusatamises naiste 30 km ühisstardist vabatehnikasõit. Kell 12.46 peetakse lumelauasõidus naiste ja mõni minut hiljem meeste paralleelslaalomi finaal.

Kiiruisutamises toimuvad mees- ja naiskondliku jälitussõidu finaalid, mis algavad vastavalt kell 15.51 ja 16.14. Kell 17 algab aga meeste jäähoki pronksikohtumine Soome ja USA vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles