Vesik: Kollo on Tartus arenenud

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik (vasakul) ja Kristo Kollo.
Rivo Vesik (vasakul) ja Kristo Kollo. Foto: www.fivb.org

Eesti rannavõrkpalli esiduo ühel liikmel Rivo Vesikul läheb töiselt. Teatavasti valmistuvad Vesik ja ta paarimees Kristo Kollo eelolevaks rannavolle hooajaks eraldi, üks käib välislaagrites, teine aitas Tartu Bigbanki Eesti meistrivõistluste finaali. «Hetkel olen Moskvas ja treenin venelastega koos. Päris üksi ma seega ei ole,» ütleb Vesik, kelle treeningpartneriteks on olnud Venemaa rannavõrkpallurid.

«Hetkel olen Moskvas ja treenin venelastega koos. Päris üksi ma seega ei ole,» ütleb Vesik, kelle treeningpartneriteks on kogu talve olnud Venemaa rannavõrkpallurid. «Vahel oleks lihtsam kui oleks Kristo ka kohal, aga usun, et ta tegi õige otsuse, et saali läks. Saab sealt enesekindlust ja tugevaid mänge, mis on just võistlusnärvi osas väga tähtis,» sõnab Vesik noorema kolleegi kohta. «Hooaja plaan on hetkel selline, et alustame koos treenimist, kui Kristol hooaeg läbi saab. Esimene etapp on meil Türgis,» räägib Vesik, kes on pühapäevani Moskvas ja siis tuleb koju tütre sünnipäevale.

Et Vesik on suurema osa saalihooajast välismaal veetnud, pole ta Eestis toimuvaid play-offe väga palju saanud vaadata. «Need, mida olen näinud, seal on Kristo hästi mänginud. Stabiilsust on juurde tulnud ja targemini mängib ka. Viimane kuldne lause temalt oli, et «noored ei pidanud pingele vastu». See käis Schenkeri liiga finaali kohta. Tema ju jah vanem härra seal pundis juba,» naerab Vesik 24-aastase paarimehe juttu.

Esimesena finaalikoha kindlustanud Tallinna Selveri hooaega kommenteerib rannahunt järgmiselt: «Selveris on kutid kõva arengu teinud, see on meeldiv, et noored mängivad hästi ja Õuekas (Vesiku eakaaslane Kristjan Õuekallas-toim) on tagasi, mis muidugi teeb südame soojaks. Loodan, et kui tekib võimalus noortel välismaale minna, siis laseb Selver neil minna. Sama peaks tegem ka Tartu,» sõnab Vesik noorte mängumeeste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles