Napoli presidendi ähvardus: kolin klubiga Itaaliast Inglismaale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aurelio De Laurentiis.
Aurelio De Laurentiis. Foto: SCANPIX

Napoli jalgpalliklubi president Aurelio De Laurentiis ei ole rahul asjaajamisega Napoli linnas, kuna tal takistatakse linnale kuuluva San Paulo staadioni ümberehitamist.

Napoli omanik on juba ammu soovinud Napoli iidse staadioni modernseks muuta, kuid selleks peab ta staadioni linnalt endale saama ning ka ehitusloa saama, aga Itaalias võtavad sellised poliitilised protsessid kaua aega ning De Laurentiisel on sellest kopp ees, vahendas Soccernet.ee.

«Ma olen lihtne inimene, kes räägib ja üritab aru saada, aga kui teisel poolel pole inimesi, kes kuulaks, siis pean seda arvestama ja lahkuma. Kui lahkun Napolist, võite jätkata kolmandas divisjonis mängimist ja oma linnapea alles hoida," teatas maruvihane De Laurentiis.

«Ma kohtun varsti linnapeaga, et otsustada, kas peaksin Napolist lahkuma ja Inglismaal uuesti alustama koos Rafa Benitezi (Napoli peatreener- toim.) ja mängijatega. Võib-olla peaksingi Inglismaale kolima ja teile vaid noortemeeskonna jätma,» lisas pahane De Laurentiis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles