Madridi Real ja ManCity plaanivad suurejoonelist vahetustehingut

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: SCANPIX

Jalgpallimaailmas on küpsemas üks läbi aegade suuremaid vahetustehinguid. Praegu vigastust raviv AS Monaco ja Kolumbia koondise ründestaar Radamel Falcao korraldas Madridis koos oma agendi Jorge Mendesiga piduliku lõunasöögi, kus olid kohal nii AS Monaco, Madridi Reali kui ka Manchester City kõrged ametnikud.

Kohtumine pidi olema esialgsete plaanide kohaselt täiesti salajane, kuid Hispaania meedia sai asjast haisu ninna ning seejärel kirjutati sellest juba mitmetes väljaannetes, kirjutab Hispaania ajaleht AS.

Falco poolt korraldatud lõunasöögil olid kohal näiteks City spordidirektor Txiki Begiristain, Reali president Florentino Perez ning Monaco omanik Dmitri Rõbolovljev.

Nii kirjutatakse, et kolme meeskonna vahel on ees ootamas suurejooneline vahetustehing, mis viiks Falcao Manchester City’sse, City ründeäss Sergio Agüero liituks aga Madridi Realiga ning Realist peaks lahkuma Angel di Maria, kellest omakorda saaks siis Monaco mängumees.

Juba eelmisel suvel kirjutati, et Falcao jääb tõenäoliselt Monaco ridadesse pallima vaid üheks aastaks ning seejärel leiab ta tee mõne tugevama kosilase juurde. Vaatamata praegusele vigastusele peetakse Kolumbia koondise ründajat eesoleva suve üheks kuumimaks müügiartikliks jalgpallurite üleminekuturul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles